No no całkiem fajnie wygląda i widać sie dzieje, co do wirusa znam ten ból, a jak sie ramka wewnatrz czuje?
Kielce - Koszalin - jak jechać?
Zwiń
X
-
Re: Kielce - Koszalin - jak jechać?
Zamieszczone przez piotrek_osPtyanko jak w temacie. Kiedyś jechałem Piotrków Tryb > Łódz> Włocławek> Toruń>Tuchola>Chojnice>Biały Bór :diabelski_usmiech
Ale gdzieś mi się obiło o ucho..., ze z Włocławka do Torunia jakies "zatwardzenia" i w Sulejowie też się korkuje...
Szydłowiec-Przysucha-Opoczno-Tomaszów-Brzeziny-Stryków.
Zatwardzenia możesz sprawdzić na:
Klikasz sobie na mapę i obok masz opis sytuacji i czas oczekiwania.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_oskazik4x4, z tego co słyszałem w kier Lodzi to jeszcze jako tako w tym Sulejowie ale od Łodzi to juz masakra....kiedys gość na CB mówił, ze 2 godz.
Nie wiem czy juz nie wybrać ciut dłuższej trasy Kiele>Grójec>Sochaczew>Płońsk >Sierpc>Lipno>Toruń
Komentarz
-
-
piotrek_os, nie wiem czy zapier...asz czy jezdzisz przepisowo,ale na odcinku od Tucholi do Koszalina możesz stracić prawko łatwo ,jak uzbiera się fotokumulacja.Masz dwa wyjścia -albo jechać tak jak piszeAdamB i jechać z duszą na ramieniu,albo z Człuchowa polecieć na Przechlewo-Koczała-Miłocice-Miastko-Polanów-Koszalin.Droga w większości z nową równiutką nawierzchnią
Komentarz
-
-
No cóz...na kwiatki na wysokości ok 3 m na słupach muszą jakoś zarobić :diabelski_usmiech - ciekawe jak te kwiatki są podlewane :diabelski_usmiech A tzw śmietniki do słupów mocują zeby im chyba ktoś tego nie zwinął jak im oko poleci.....
Grójec>Płońsk - później 10-tka zdecydowanie lepsza trasa niż przez Łódz, Włocławek itp. Moze ciut dalej ale warto.
Komentarz
-
Komentarz